divendres, 11 de gener del 2008

Primeres imatges del festival de nadal

Ja hem tornat de les vacances i queden lluny els dies de festa, trobades, famílies, menjars, tions, Reis Mags, caps d'any... Per animar-vos una mica la tornada a l'escola, us convido a recordar el festival que vam fer el darrer dia del trimestre al Teatre Condal. Tots els alumnes de l'escola i del Ramon Suriñach vam fer actuacions sobre les tradicions Nadalenques del nostre poble. En aquest vídeo hi podreu veure els nens i les nenes de p5 cantant la cançó del dia dels innocents i, si teniu paciència, aviat podreu veure les actuacions de les altres classes.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola
Ens ha agradat molt veure com canten els nens i nenes de P5.
Mireia Franquesa i pares

Anònim ha dit...

les coses tan cadat fantasticas i gracias per pengaro,ets molt bona profesora.

Anònim ha dit...

ets una profesora molt bona i gracias a tu em apres moltes coses gracies,ets molt wapa i bona petonets

Anònim ha dit...

Ans as ensenyat moltes coses i gracias a tu em apres a valla gracies per ensenyanos totes les coses

Anònim ha dit...

Benvolgua Maria,
Et fem una proposta "indecent" no seria possible que de cara al festival de nadal d'aquest any 2008,ja que graveu,podrieu editar CD del festival i estic segura que molts pares,que no poden assistir al festival i pares que hi poden assistir estarien molt interessats en adquirir-los ja sigui per tenir un record o per poder-ho veure juntament amb els fills.Els beneficis per la venda dels CD'S es podrien invertir en l'aula de música.

Maria ha dit...

Respecte això del CD del festival, ja ho haviem pensat, tot i que ens estem trobant amb algunes dificultats tècniques alhora d'editar el vídeo. Espero que ben aviat ho tinguem arreglat i puguem trobar la manera de fer-ne les còpies per tothom.
Gràcies per la vostra implicació i comentaris, ens animeu molt!!!