dimarts, 26 d’abril del 2011

JA US PODEM CONVIDAR A LA CANTÀNIA!

Benvolgudes famílies,

Com ja us hem anat informant, aquest curs els i les alumnes de sisè hem estat assajant la cantata “Beceroles” per poder participar a l’Activitat “Cantània”, organitzada per l’Auditori de Barcelona i l’IME d’Olot.
Després de molts assajos, tenim el plaer de convidar-vos al concert al Pavelló Esportiu d’Olot el diumenge 8 de maig. Els cantaires hauran de ser-hi a les 16h. per poder fer l’assaig general. Cantània per al públic en general serà a les 18h.

Per aquells/es que vulgueu venir, podeu comprar les entrades anticipadament a l’escola. Només cal que ens ho feu saber i ens feu arribar l’import de 3 € per entrada. Des de l’organització ens hanreservat dues entrades per alumne/a, tot i que si fos necessari, se’n podrien demanar més. El preu de l’entrada a guixeta serà de 4 €.

Cal comprar entrada per a qualsevol persona que ocupi una cadira, independentment de l'edat que tingui. En tot cas l’organització considera que els majors de 6 anys un lloc i han de comprar entrada. (Els més petits tenen opció de poder asseure's a la falda).

Pel que fa a la vestimenta, els nens/es hauran de portar pantalons o faldilles (és igual si són llargs o curts) de color fosc, calçat (sabates, bambes o sandàlies) de color fosc i una samarreta negra.

Agraïm el vostre suport, tot esperant que us animeu a compartir aquesta experiència amb nosaltres,

Alumnes de sisè i la mestra de música

Per anar fent boca, els i les alumnes de l'escola Abel Ferrater de La Selva del Camp han fet un treball molt interessant amb totes les paraules noves que apareixen a la Cantània. Feu-hi una ullada clicant aquí!